Hirdetés

DLC-vel gazdagítják az Uncharted 2: Among Thieves multiplayer módját

|

Az Uncharted 2: Among Thieves multiplayer játékmódja a sorozat első részét felelevenítő térképekkel, skinekkel és trófeákkal színesedik.

Hirdetés

A Naughty Dog egy új letölthető csomaggal lepte meg a méltán népszerű Uncharted 2: Among Thieves rajongóit. A multiplayer módban eddig is nagyon erős játékot tizenkét vadiúj multi medállal, tizenkét trófeával, két térképpel, és hat skinnel gazdagítja a DLC.

Az új tartalmak elkészítésénél a sorozat első része, a Drake's Fortune ihlette az alkotókat, ennek köszönhetően Drake, Elena, Atoq Navarro, Eddie Raja, Gabriel Roman és Javier régi ismerősök "bőrét" húzhatja magára. A két új térkép is az első részt eleveníti fel: a The Flooded Ruines-ban a vámház körül akciózhatunk egy hatalmas viharban, a The Facility pedig a rozsda-ette U-boot tengeralattjáróhoz repít vissza bennünket.

A tengerentúlon február 25-től lehet letölteni a DLC-t 6 dollárért, de akár külön is meg lehet vásárolni a skineket, vagy a térképeket 3, illetve 4 dolláros áron. Az európai kiadás is úton van, de az még kérdéses, hogy mikor és mennyiért juthatunk hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)