Hirdetés

DLC-re utaló nyomokra bukkantak a Resident Evil 4 remake-ben

|

Az adatbányászok izgalmas dolgokat szúrtak ki a Resident Evil 4 remake-ben.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy bár az alapjátékból teljesen kimaradt, DLC formájában egyszer mégis meg fogja kapni a Resident Evil 4 remake is a Separate Ways alcímet viselő bővítményt. Legalábbis erre utaló jelekre bukkantak most az adatbányászok.

Kiderült ráadásul az is, hogy milyen karakterek fognak még a jövőben bekerült a Resident Evil 4 remake Mercenaries játékmódjába.

Hirdetés

Resident Evil Central információi szerint egy Gosetsu néven futó adatbányász talált a fájlok között kutakodva egy "_anotherorder" nevű mappát, ami gyakorlatilag egyértelmű referenciának tűnik a Separate Ways DLC-re: az Ada Wongra fókuszáló Separate Ways ugyanis Japánban The Another Order néven ismert. 

Nagyon úgy fest, hogy a ResetErán márt azoknak a karaktereknek a listája is megtalálható, akik bekerülnek a jövő héten elstartoló Mercenaries módba. Ha minden igaz, akkor Ada Wong, Albert Wesker, Leon, Luis Serra, Jack Krauser, és Hunk egytől egyig játszhatók lesznek itt. Az előbbi linken konkrét képeket is meg lehet nézni, melyek alapján többféle skin is választható lesz a karakterekhez.

A Mercenaries játékmód egészen pontosan jövő pénteken, április 7-én kerül majd be a  Resident Evil 4 remake-be.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)