Hirdetés

A Capcom nyitott lenne egy DmC: Devil May Cry 2-re

|

Nem kizárt, hogy folytatást kap a megosztó reboot.

Hirdetés

2013-ban a Devil May Cry rajongók hosszú évek várakozása után végre kaptak egy újabb játékot, ám nem éppen azt, amire számítottak. A néhány játékos által gyűlölt, másokat viszont teljesen meggyőző DmC története lehet, hogy még nem ért véget.

Hirdetés

Az idei Devil May Cry 5-nek egy bő 10 éves hiátust kellett elfeledtetnie a rajongókkal, hiszen a 2013-ben megkísérelt reboot, a DmC: Devil May Cry az elmúlt évek egyik legmegosztóbb címe lett. A Ninja Theory munkája kimagaslóan pozitív kritikai értékeléseket kapott, teljes joggal, hiszen önmagában nézve egy kiváló hack 'n' slash-ről beszélhetünk. A játék az eredeti szériához képest alaposan megbolygatott története, hangulata és szellemisége viszont kihúzta a gyufát a rajongóknál, annyira, hogy azóta sem készült el a tervezett második rész. 

A feed4gamersnek adott interjúja során a Capcom producere, Matt Walker elmondta, hogy ők eredetileg nagyon szerettek volna egy DmC 2-t, ám abból végül nem lehetett semmi. Hozzátette, hogy a Hellblade: Senua's Sacrifice-t is készítő Ninja Theory-val közösen még alkothatnak valamit:

Még mindig nagyon szeretnénk egy folytatást, de úgy gondoljuk, hogy azt mindenképpen a Ninja Theory-nak kell készítenie. A játék lenyűgöző stílusa és esszenciája kizárólag a csapat érzékének volt köszönhető, tudták, hogyan lehet valami igazán menő. Nincs DmC Ninja Theory nélkül.

Bonyolít a dolgokon, hogy a fejlesztőcsapat azóta a Microsoft birtokába került, így elengedhetetlen lenne a Capcom és a gigavállalat együttműködése a folytatáshoz.

Nektek hogy tetszett a Ninja Theory-féle Devil May Cry-reboot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)