Hirdetés

DmC: Devil May Cry - a 2015/12-es GameStar teljes játéka

|

A szeretet ünnepén mi más is kerülhetne a fa alá, mint egy jó kis démonvérben tocsogó akciójáték, a DmC: Devil May Cry.

Hirdetés

Bár a játékvilág idei főszezonján már túl vagyunk, ez csak egyel több ok arra, hogy a decemberi GameStar magazin mellé is egy AAA játékot csomagoljunk. A Tomb Raider magasra tette a lécet, de igyekeztünk az év végére még egy nagy durranást összehozni, hogy mindenkinek jól teljen a téli szünet.

A Capcom legendás sorozatának ötödik részével a Ninja Theory-t bízták meg, akik egy kifejezetten minőségi rebootot hoztak össze, így a játék azoknak is remek szórakozás, akik eddig nem ismerték a szériát. A lenyűgöző látványvilággal megáldott DmC: Devil May Cry még a sietős játékosoknak is több mint 10 óra kalandot kínál, ha pedig valaki szeret minden sarkot felfedezni, az ennek többszörösét is eltöltheti a sokszor teljesen szürreális világban.

A játékban Dantét, a félig angyal, félig démon ifjút alakítjuk, aki a testvérével bosszút esküdik a szüleiket elpusztító démonkirály, Mundus ellen. A démoni seregeket Dante ikonikus kardjával, a Rebellionnal hasíthatjuk ketté, de használhatjuk a két brutális revolvert is, ami rendelkezésünkre áll. A játékmenet hihetetlenül pörgős, köszönhetően a kombó alapú harcrendszernek, ami teljesen új alapokra helyezte a szériát.

Dante képes angyali vagy ördögi formát ölteni, ilyenkor pedig nemcsak új mozdulatokkal bővül a repertoárja (például magához ránthatja az ellenfeleket), hanem teljesen új fegyvereket is kap, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző harcmodort. Az igazi kihívást persze nem az egyszerű ellenfelek, hanem a bossok jelentik majd, ilyen ellenfelek pedig bőven akadnak a sztori során.

Szerencsére a gépünknek nem kell hasonló kihívásokkal szembenéznie, mert bár egy viszonylag fiatal játékról beszélünk, a gépigény kifejezetten baráti. A DmC: Devil May Cry futtatásához egy Core 2 Duo (2,4 GHz) processzor, 2GB RAM, egy GeForce 8800GTS / Radeon HD 3850-es videokártya, valamint 9GB szabad hely szükséges.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2015/12-es számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál, holnap eláruljuk, milyen meglepetésekkel készülünk még.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)