Hirdetés

DmC: Definitive Edition - az ördög PS4-en és Xbox One-on is sírni fog

|

A Ninja Theory-s srácok a mai nap megörvendeztettek minket egy bejelentéssel, a Devil May Cry sorozat legutóbbi része érkezik az újgenerációs konzolokra!

Hirdetés

UPDATE: Nem sokkal a Sony sajtóközlemény után befutotta a Capcom hivatalos megerősítése, itt már az Xbox One is szerepel, szóval mind megnyugodtunk, minden jelenlegi generációs konzolra lesz DmC: Definitive Edition, még trailer is befutott hozzá:

Korábban írtuk:

Az egyszerűen DmC: Devil May Cry-ra keresztelt ötödik epizód, ami egyébként rebootolta a sorozatot, most megjelenik PlayStation 4-re, ráadásul nem is olyan sokára.

A DmC: Definitive Edition elhozza az új generációs PlayStation konzolokra az igazi Devil May Cry érzést. A készítők azt ígérik, mindenképp megéri beruházni rá, hiszen minden szempontból felturbózták az előző verziókhoz képest a játékot.

Többek közt, a grafikát jócskán feltekerték és röccenésmentes futást ígérnek 60 fps-sel 1080p-ben. Ezen túl, odafigyeltek a rajongók kéréseire és számos általuk kívánt dolgot pakoltak a játékba. Lesz itt turbó és hardcore mód, ahogy a nevükből sejteni lehet, az egyiknél sokkal gyorsabb lesz a játékélmény míg a másiknál sokkal nehezebben fogjuk átrágni magunkat az ellenséges hordákon.

A DmC: Definitive Edition az összes megjelent DLC-t is tartalmazni fogja, így semmiből nem marad ki, aki ezt a verziót szerzi be.

Tehát még egyszer a legfontosabb: a DmC: Devil May Cry Deifinitive Edition megjelenés 2015. március 17-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)