Hirdetés

DmC Definitive Edition - ilyen lesz Turbo módban

|

Aki nem találta elég pörgősnek a DmC: Devil May Cry játékmenetét, az az új Turbo móddal gyorsíthat rajta. Most 60 FPS-ben nézhetitek meg a különbséget.

Hirdetés

Márciusban érkezik a DmC: Devil May Cry Definitive Edition, melynek számos újdonsága között új játékmódok is szerepelnek.

Az egyik ilyen a nemrég bemutatott Vergil's Bloody Palace, egy másik pedig a Turbo mód, ami pusztán annyiban változtatja meg a játékot, hogy 20%-kal megnöveli annak sebességét. Az első 20 másodpercben „Dante önmagával versenyzik”, utána megnézhetjük Vergil kardozási animációit két sebességben, majd egy kombó jön, végül pedig Dante és Vergil mozdulatainak önálló elemzése következik több mint két percen át. Mérsékelten izgalmas.

További videókat többek között a kombókról és a Must Style-ról a Capcom Unity blogon találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)