Hirdetés

DmC: Devil May Cry Definitive Edition - már az első fél óra is durva (videó)

|

Tegnap jelent meg a DmC: Devil May Cry Definitive Edition, és ha még nem döntöttétek el, érdemes-e beszerezni, talán ez a videó segíthet.

Hirdetés

A Ninja Theory játéka kifejezetten jól sikerült, ezért nyilvánvaló volt, hogy érkezni fog a PlayStation 4-es és Xbox One-os, felújított változat is. Az infók már jó ideje szivárognak, most pedig belenézhetünk a DmC: Devil May Cry Definitve Edition első fél órájába is.

Akik játszottak a játékkal, azok tisztában vannak vele, hogy az egész egy jó 10 percnyi átvezetővel (vagy hát jelen esetben ugye felvezetővel) indít, úgyhogy ha akcióra vágytok, akkor érdemes kicsit belepörgetni a videóba. Aztán persze elindul a kaszabolás, méghozzá 1080p-ben, másodpercenként 60 képkockával, úgyhogy csak úgy fröcsög a vér, mintha muszáj volna.

A játék egyébként kifejezetten jó értékeléseket kapott, úgyhogy mi nem izgulunk, hogy problémák lépnének fel menet közben. Természetesen mi is tesztelünk ezerrel, hamarosan olvashatjátok is a véleményünket a játékról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)