Hirdetés

DmC: Definitive Edition - pofás lesz a HD kiadás (képek)

|

A Devil May Cry széria legutóbbi része a jelenlegi generációs konzolokra is elhozza az ördögöt és teszi mindezt jócskán feltekert grafikával. Van képünk hozzá.

Hirdetés

A Devil May Cry sorozat rebootja, a DmC: Devil May Cry-nak becézett epizód hamarosan PlayStation 4 és Xbox One konzolokon is játszható lesz és nem is akármilyen formában.

A DmC: Definitive Edition továbbfejlesztett grafikával, polírozott játékmenettel, stabil 60 fps-sel és 1080p-vel hozza el nekünk az alapjátékot és az összes megjelent DLC-t, ráadásul új módokat, tartalmakat és funkciókat is álmodtak hozzá figyelembe véve a rajongók kéréseit. A bejelentés mellé bedobott rövid trailerben már láthattátok, hogy miképpen fest a kipolírozott kiadás, de a Ninja Theory most egy tucat látnivalót is megosztott a tisztánlátás érdekében:

A DmC: Definitive Edition megjelenése márciusban válik esedékessé, de kizárólag csak digitális formában juthattok majd hozzá. Emellett ne feledkezzünk meg a Devil May Cry 4: Special Edition-ről sem, amely szintén készül a háttérben.

Ti beszerzitek majd valamelyik konzolra a HD kiadást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)