Hirdetés

DmC: Devil May Cry - ingyenes DLC a nyitáshoz

|

A nyitónapi DLC nem a játékosok szíve csücske, de ha azt ingyen kapják, mindjárt jobban hangzik. Visszatér a Bloody Palace.

Hirdetés

Már csak pár nap van hátra, amíg Dante újabb csatája kezdetét veszi, és immáron új frizurájával csapja szét a démonhordákat. A játék vásárlói egy kis ingyenes ajándékban is részesülnek a megjelenés napján: visszatér a Bloody Palace játékmód, ami akkor nyílik meg, ha befejeztük a történetet, és már nincs kit levágjunk az egyjátékos módban.

A palotában száz, démonokkal teli szint vár ránk, öt főellenséggel, akik változatos módokon akarják kifacsarni belőlünk a lendületet. Ez így önmagában még sovány motiváció lenne, ezért bekerült a világranglista, ahol küzdőstílusunkkal, átgondolt harcmodorunkkal vívhatunk ki előkelőbb helyezést. Az új játékmódot, mindhárom platform játékosai megkapják, így senki sem marad ki a jóból.

A DmC: Devil May Cry januárt 15-től lesz megvásárolható PS3-ra és Xbox 360-ra, míg a PC-s változat január 25-én érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)