Hirdetés

DmC Devil May Cry - Vergil, mint játszható karakter

|

A sokak által bírált kinézetű Dante mellett Vergil visszatérését sem hagyták ki a készítők, ráadásul játszható karakter is lesz, csupán egy a bökkenő.

Hirdetés

Dante mellett nem kell hanyagolnunk Vergil elbűvölő természetét sem, hiszen nem elég, hogy a játékmenet során találkozhatunk vele, de némi pénzmag ráfordításával irányításunk alá is vehetjük. Nincs más dolgunk ehhez, mint megvásárolni a Vergil's Downfall című kiegészítőt az alapjáték boltokba kerülése után.

PSN-en keresztül 8.99 euróért vesztegetik a csomagot, míg az Xbox Live felhasználóknak 720 Microsoft Pontot kell érte lecsengetniük. A DLC letöltésével több órányi tartalmat kaphatunk Vergil főszereplésével, hiszen a Vergil's Downfall DLC-nek pont az a lényege, hogy Dante ikertestvérének történetét meséli el. A Capcom bejelentése alapján sok órányi játékmenet vár ránk négy nehézségi szinttel, új fegyverekkel, kombókkal, ellenfelekkel és helyszínekkel. A DLC-ről előzetest is nézhetünk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)