Hirdetés

DNF: Hail to the Icons Parody Pack - már OnLive-on is elérhető

|

Az október 11-én megjelent csomag immáron az OnLive-on is elérhető. Ez nem is nagy késés.

Hirdetés

A csomag egyrészt tartalmaz három új játékmódot. A Freeze Tag ezek közül talán a legmókásabb, melyben a játékosok megfagyaszthatják az ellenfeleiket, és így mindenféle kombókat lehet elérni. Emellett van még egy Hot Potatoe és free-for-all Duke-stílusú Hail to the King.

Az új játékmódok mellett négy térképpel is gazdagodnak a DLC tulajdonosai. A Call of Duke a modern hadviselést dolgozza fel, a Sandbox-on kicsi Duke-okat terelgetve juthatunk győzelemre. Az Inferno egy időutazásra invitál, de vajon ki kapcsolta be a 16-bites módot? A 2Forts1Bridge pedig egy minigun karrierjét mutatja be. Az OnLive PlayPack tagok számára 6.99 dollárért érhető el a kiegészítés, ami 30 százalékos kedvezményt jelent, míg a Duke Nukem Forever First Acces Club tagjai ingyenesen kapják, melyről e-mailben értesülnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)