Hirdetés

DNF - a késés valódi oka?

|

Részemről már egy ideje nem hiszem el, hogy valaha is elkészül a Duke Nukem Forever. Egyetlen okom van ezt feltételezni. Nincs az az élő kiadó, aki hét éves csúszást engedne, bármilyen játékról legyen is szó. Ha világsiker is lenne (ami persze nem kizárt), akkor sem tudná visszahozni a rá fektetett pénzösszeget. Ma azonban olvastam egy fórum bejegyzést, melyet ugyan szintén nem veszek be 100%-osan, talán az egyetlen értelmes magyarázata, miért késik ennyit a játék (ha egyáltalán még készül). Egy emberke elmondása szerint a hadsereg felkereste annó a 3DRealms csapatát, és felkérték, hogy minden eddiginél élethűbb játékot kreáljon az idegenek támadásáról. Nem számít mikor készül el a játék, csak tökéletesen élethű legyen (nem feltétlenül grafikailag, inkább maga a világ legyen kiváló). Mintegy élethű szimulációt akartak kapni egy esetleges, valóságban is megtörténhető idegen támadásról. Ez a bizonyos emberke nagyon hisz a mondókájában, és bár ő az egyetlen, a GameSpot is csak azért mondja, hogy szerintük nem igaz, mert nem szeretnék, hogy a titkosszolgálat ellátogasson hozzájuk :) Akinek van ideje, szerintem olvassa el. Erre tessék.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)