Hirdetés

DNF - A tech már kész

|

Tegnap számoltunk be arról, hogy az AGEIA fizikai motorokat író cég felvásárolta a Meqont és ez némileg érintette a Duke Nukem Forever-t is, mivel ők is egy általuk készített fizikai engine-t ültettek a játékba. Nos, ezt egy fórumhozzászólásban így kommentálta George Broussard, a 3D Realms egyik koponyája: "Mi is most hallunk először a történtekről. Nem vagyok túl boldog, mivel már épp sikerült játékunk fizikáját biztos alapokra helyezni, az egész rendszer hamarosan elkészül és épp nekiláttunk volna a finomhangolásnak. Majd meglátjuk, mi történik, de nincs túl sok kedvünk emiatt újra babrálni az SDK-val." Szóval megint majdnem kész vannak, már csak el kéne kezdeni, ugye?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)