Hirdetés

Hackertámadás érte a UPC-t?

|

Nem teljesen felhőtlen mostanában a UPC felhasználók élete. Ezúttal valószínűleg hackerek állnak a leállás mögött.

Hirdetés

Tegnap este – már sokadik alkalommal – megakadt az internet szolgáltatás a UPC-nél. Volt akinek hosszú szenvedés árán bejött egy-egy weboldal, volt, aki teljes internethiányban szenvedett. Mostanra a UPC elvileg már elhárította a problémát, de sok helyről még mindig érkezik panasz.

Az UPC azt tanácsolja, hogy akinél nem jönnek be a weboldalak, egyszerűen indítsa újra a modemet, és csoda fog történni. Az ITCafé szerint ez az egész macera azért van, mert DDoS-támadás miatt a szolgáltató Domain Name System-szerveri túl vannak terhelve. Így a UPC-re kötött gépek a DNS-váltás miatt képtelenek betölteni a kért weboldalakat.

Ezt a hírt a UPC egyelőre nem kommentálta, csak a modem újraindítását tanácsoló poszt olvasható a Facebook oldalukon. Megkérdeznénk, hogy nektek visszaállt-e már a rend, de ha nem, akkor valószínűleg úgysem tudtok válaszolni rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)