Hirdetés

Döbbenet, magyar operátor is lesz a Call of Duty: Modern Warfare II-ben

|

Váratlan meglepetéssel szolgált a Call of Duty: Modern Warfare II multiplayer bétája.

Hirdetés

Egy nappal a Call of Duty NEXT esemény után, amin nemcsak a Call of Duty: Modern Warfare II multijáról hullott le a lepel, hanem bemutatkozott a battle royale-rajongókat célzó Call of Duty: Warzone 2.0, sőt kiderült még ez-az a Call of Duty: Warzone Mobile-ról is, elindult a Modern Warfare II multiplayer bétája.

A kiadó több fázisra osztotta a próbaköröket: először a playstationös előrendelők előtt tárta szélesre a kaput, de szeptember 18. és 20. között már mindenkinek szabad a pálya, ha van PS4-e, vagy PS5-je. Aztán ugyanez a folyamat megismétlődik szeptember 22. és 23., illetve 24. és 26. között a PC-s és xboxos közönséggel is.

Hirdetés

Ennek megfelelően az ingyen bétázókat megelőző játékosok elkezdtek ismerkedni a játékmenetbeli módosításokkal, a térképekkel, a játékmódokkal, a fegyverekkel és nem utolsósorban az operátorokkal. Így fedezte fel a Leet.hu, hogy a Call of Duty: Modern Warfare II operátorainak egyike magyar. Fendert, aki a John Price csapatával (SpecGru) szembenálló Kortac frakció tagja, a taktikai mellényén viselt kis, címeres zászló buktatta le. Őt láthatjátok az alábbi képen.

Forrás: Leet.hu

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)