Hirdetés

Döbbenet: terrorizmussal vádolják a Street Fighter 6 egyik főszereplőjét

|

Meglepő háttértörténetet talált ki az egyik legnépszerűbb karakter számára a Capcom.

Hirdetés

A Street Fighter 6 rajongók jelenleg úgy kapálóznak minden apró infómorzsa után, mintha vízre lenne szükségük a Szahara közepén. A bétateszt néhány csodálatos napot adott nekünk, de azóta csak várjuk, hogy a Capcom megszánjon minket egy újabb próbakörrel vagy legalább egy megjelenési dátummal.

Egyelőre egyik sem bukkant még fel a horizonton, de legalább a sztoriról megtudtunk pár apróságot, főleg Kent illetően. A "szőke Ryu" személyes történetét egy képregény fogja felvezetni.

Hirdetés

GameInformer előzetesében a játék rendezője, Takayuki Nakayam mesélt Ken szerepéről a Street Fighter 6 kampányában.

"A sorozat eseményei során Ken élete rendeződött, és a csapat úgy érezte, hogy nincs már oka harcolni. Kellett valami, amivel felépíthettünk egy új sztorit. Egy új történetvonalat, ami célt ad neki."

Kiderült ugyanis egy látványtervből, hogy Ken Masters terrorista akcióba keveredett. A legendás harcost borzalmas katasztrófa okozásával vádolták meg, így most rá maradt a feladat, hogy bizonyítsa ártatlanságát. Az útja persze keresztezi majd a Street Fighter többi ismert szereplőjéét is.

Amikor kikerültek a Street Fighter 6 karaktereinek dizájnjai, akkor sokan leírták Kent, mint "az elvált apukát", de a fentiek megmagyarázzak, hogy miért is néz ki úgy, mint aki utoljára három hete látott fürdőszobát közelről.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)