Hirdetés

Hihetetlen, mennyien próbálták már ki a Lost Arkot

|

Az Amazon Games és a Smilegate RPG jelentése szerint a Lost Ark hatalmas siker világszerte, és a számok folyamatosan emelkednek.

Hirdetés

A Lost Ark indulása nem volt felhőtlen, köszönhetően a főleg európai szervereket érintő matchmaking problémáknak és hosszú soroknak. A helyzet az elmúlt napokban végre normalizálódni látszott, köszönhetően a botok kitiltásának és a kezdeti lelkesedés lassulásának.

Ugyan mostanra már a játék nem ül a Twitch rangsorának tetején, a Lost Ark felhasználói bázisa így is szépen növekszik. Az Amazon Games bejelentése szerint már 20 millióan játszottak az MMO-val, és minden nap többen látogatnak el az új világba.

Hirdetés

Az Amazon Games alelnöke, Christoph Hartmann izgatottan jelentett a játék helyzetéről:

"A Lost Ark körüli izgalom egyre jobban pörög, amit a globális játékosszám növekedés is bizonyít. A Smilegate-tel együtt elkötelezettek vagyunk a közösség támogatása mellett egy vaskos tartalmi tervezet és frissítések sokaságának segítségével."

A Smilegate egyébként néhány napja be is jelentette terveit márciusra: érkezik az Argos Abyss Raid, ami egy 8 fős csata lesz egy félelmetes, új ellenféllel szemben. Akiknek nem kenyerük az új kihívások kergetése, azok új sztorifejezeteket játszhatnak majd végig.

Ugyan az indulási hype már lecsengett, de ez láthatóan nem jelenti a Lost Ark végét. Ha ilyen ütemben fogja áthozni a Smilegate a dél-koreai tartalmakat, akkor még jó darabig el leszünk foglalva a karaktereink pátyolgatásával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)