Hirdetés

Döbbenetes, mennyire megváltozik a The Last of Us egyik fontos szereplője a remake-ben

|

A The Last of Us Part I-ban olyannyira felturbózzák a karaktereket, hogy lesz, aki teljesen másképp néz majd ki, mint eredetileg.

Hirdetés

A rajongók általában nehezen birkóznak meg azzal, ha egy általuk kedvelt karakter másképp néz ki az újabb adaptációkban, ami gyakran érthető is, különösen akkor, ha a változás egészen jelentős. Ha a filmesek mindig aszerint castingolnának, hogy ki hasonlít legjobban egy játékbeli szereplőre (akinek még csak nem is a szinkronhangja, hanem egy arcmodell kölcsönözte a külsejét), sokkal nehezebben készülhetnének el az adaptációk (viszont valószínűleg nem Tom Holland, hanem Nathan Fillion lett volna Nathan Drake az Unchartedben).

A The Last of Us HBO-sorozat készítői sem próbáltak Joel- és Ellie-hasonmást keresni, Pedro Pascal és Bella Ramsey csak nyomokban idézik meg a játékok főszereplőit.

Hirdetés

Arra viszont nem számítottunk, hogy a Naughty Dog a The Last of Us Part I, avagy az első játék szeptember 2-án érkező remake-je esetében is ennyi teret enged művészeinek. A leleplezéskor megnézhettük, hogy a főszereplők külsejét hogyan igazítják a Part II-ben látott modellekéhez, most viszont közzétettek egy rövid videót Tessről is, aki amellett, hogy jobban fog hasonlítani az őt alakító Annie Werschinghez, még magasabb is lesz, mint anno volt.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a változás a karakter hasznára válik-e. Ti mit gondoltok?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)