Hirdetés

Döbbenetes: sok helyet foglal majd a Call of Duty: Black Ops Cold War

|

Eleinte nem kér annyit, amennyit most a Modern Warfare, de így is meg kell válnunk majd pár másik játéktól - vagy vennünk egy külső tárhelyet.

Hirdetés

A fejlesztőkön kívül senki nem tudja, miért olyan nevetségesen óriási a Call of Duty: Modern Warfare. Oké, hogy sok benne a tartalom, a nagy felbontású videó, illetve több, különálló játékmódból áll, de 190-200 GB mindenképp indokolatlannak tűnik. Most kiderült, hogy a Black Ops Cold War sem lesz kicsi, viszont legalább nem innen indulunk.

Hirdetés

A november 13-án megjelenő új CoD xboxos adatlapja szerint a Standard Edition kb. 100,04 GB-nyi helyet kér, ami több, mint a jelenlegi generáció AAA játékai, de így is csak fele a Modern Warfare-nek. Az Ultimate Editionnél 100,05 GB van feltüntetve, igaz, az mindössze néhány skinnel, egy fegyvercsomaggal és egy Battle Pass-szal kínál többet. A pályák és további tartalmak most is ingyenes csomagokban fognak érkezni, ezek méretéről még semmit nem tudunk, de a korábbi tapasztalatok alapján biztosak vagyunk benne, hogy többtíz gigát kell leszednünk minden alkalommal. Próbáljatok meg jó netet és elég tárhelyet biztosítani a megjelenésig, ha jót akartok magatoknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)