Hirdetés

Dobozba a Borderlands 2 DLC csomagjaival!

|

Az ausztrál korbesorolásért felelős szervek szerint a közeljövőben dobozos formában is találkozhatunk majd a Borderlands 2 DLC-ivel.

Hirdetés

A Borderlands 2 legelső két DLC csomagja is megjelent az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatalának listáján, melynek tanúbizonysága szerint a játék letölthető tartalmai hamarosan fizikai formát öltenek és akár a boltok polcain is találkozhatunk velük.

Ha hihetünk az ausztrál hivatalnak, akkor első körben a Captain Scarlett and Her Pirate's Booty és a Mr. Torgue's Campaign of Carnage DLC-k válnak elérhetővé, ám a későbbiek folyamán sem kell nélkülöznünk. Január 15-én megjelenik a Sir Hammerlock's Big Game Hunt is, amelyet egy negyedik csomag követ majd és azzal együtt valószínűleg kialakul egy második doboz is. Megjelenési dátummal és árral nem tudott szolgálni a lista, de multiplatform címként hivatkoztak a Borderlands 2 dobozos tartalmaira, így nagy rá az esély, hogy PC-re, PS3-ra és X360-ra is elérhetőek lesznek valamikor a jövőben.

Emlékeztetőül a Sir Hammerlock's Big Game Hunt DLC korábbi előzetese:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)