Hirdetés

Dobozos játékokat hoz a Mikulás a GameStar mellé

|

Vásárolj a szerkesztőségünkben december 6-án GameStar magazint, és dobozos játékot választhatsz ajándékba.

Hirdetés

Karácsonyi előfizetési akciónk, illetve adventi játéközönünk mellett mikulásra is készülünk egy meglepetéssel. Amennyiben december 6-án, csütörtökön befáradsz a GameStar szerkesztőségébe (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A. ép., IV em.) és bevásárolsz a GameStar (és testvérlapjai: PC World, Computerworld, mobiblos különszámok) friss, illetve régebbi számaiból, akkor 1500, 3000, illetve 4500 forintot meghaladó vásárlás esetén az alábbi csoportokból választhatsz egy darab PC-s dobozos játékot.



1500 forintot elérő vásárlás esetén:
Prototype
Transformers: War for Cybertron
Apache: Air Assault
James Bond: Blood Stone
Singularity
Blur
Majesty 2
Mass Effect

3000 forintot elérő vásárlás esetén:
FIFA 12
F.3.A.R.
Fallout 3
Crysis 2
Dragon Age 2
Dead Space 2
Need for Speed: Hot Pursuit

4500 forintot elérő vásárlás esetén:
Call of Duty: Black Ops
Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

Az akció 08:15-16:30-ig, illetve a készlet erejéig tart, és egy ember csak egyszer vásárolhat, tehát egy játékot vihet el a fizetendő végösszegnek megfelelően!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)