Hirdetés

Dobozos Mass Effect, F.E.A.R. 2 vagy Race Driver: GRID ajándékba! UPDATE!

|

Legyen teljes a 2009-es GameStar gyűjteményed: ha most rendelsz két 2009-es GameStar magazint, egyetlen magazin áráért (1995 forint), akkor dobozos Mass Effect vagy F.E.A.R. 2 vagy Race Driver: GRID jár mellé ajándékba!

Hirdetés

 

Ha nem tudod, mit vegyél barátnak, rokonnak, saját magadnak karácsonyra, hadd segítsünk: rendelj két korábbi GameStar lapszámot, mert most dobozos játékot kapsz mellé ajándékba! Ha négy korábbi GameStart rendelsz, akkor kettőt. Ha hat korábbi GameStart rendelsz, akkor hármat. (Nem folytatjuk, értitek.) Nyakunkon van 2010, így hát idejét éreztük fölmászni a padlásra és megkezdve a szokásos év végi nagytakarítást, kisöpörni minden nyalánkságot, amit csak a pókhálóval átszőtt sötétség magában rejt.

Gondolva egyet, az így előkerült korábbi 2009-es számainkat... számba véve egy utolérhetetlen ünnepi ajándékcsomagot állítottunk össze minden hűséges GameStar-gyűjtő örömére, illetve azok számára, akik szeretnének eredeti, Gyémánt Kiadású F.E.A.R. 2 vagy Race Driver: GRID vagy Mass Effect játékot kapni, csak úgy.

Ehhez nem kell mást tenned, mint a májusi számunk kivételével (mert az már elfogyott) minimum két, 2009 január és 2009 október között megjelent korábbi GameStart rendelni, amit egy kedvesen megfogalmazott e-maillel akár már most megtehetsz, a gskaracsony@gamestar.hu címen. A kiválasztott két korábbi GS szám, a benne rejlő kiváló írásokkal, teljes játékokkal egy normál utcai GameStar áráért már önmagában egy visszautasíthatatlan ajánlat, de ha számításba vesszük, hogy 1995 Ft-ért a felsoroltak mellé egy Gyémánt Kiadású F.E.A.R. 2, vagy Race Driver: GRID, vagy Mass Effect is jár ajándékba, akkor idén bizony korábban kezdődik a Karácsony! Siessetek, az akció csak december 20-ig tart, mert az utolsó rendelést 21-én tudjuk postára adni, és úgy még van esély arra is, hogy a csomag a karácsonyfa alatt landoljon!

Összefoglalva:

* Küldd el rendelési igényedet e-mailben a gskaracsony@gamestar.hu címre, amiben megírod, hogy melyik két korábbi GameStart szeretnéd utólag beszerezni (a májusi kivételével), illetve hogy melyik Gyémánt Kiadású játékot szeretnéd megkapni ajándékba, illetve tájékoztass minket az átvétel módjáról: hogy személyesen vennéd-e át szerkesztőségünkben, vagy inkább azt szeretnéd, hogy postán küldjük el Neked.
* Rendelésedet telefonon is leadhatod, vagy ha bármi nem világos, szóban is érdeklődhetsz a (1) 577-4301 telefonszámon. Hétfőtől csütörtökig 08.15-16.30, pénteken 08.15-15.00 óra között tudsz elérni minket.
* Az ajándékcsomag ára személyes átvétel esetén 1995 forint (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14 A épület, IV. emelet), postai kézbesítés esetén az ár 1995 forint + utánvétes postaköltség. Ha személyesen jössz, hétfőtől csütörtökig 08.15-16.30, pénteken 08.15-15.00 óra között biztosan itt találsz minket. (Ne kockáztass.)
* Az ajándék játék minden második megrendelt magazin után jár, tehát négy korábbi GameStar lapszám mellé már két Gyémánt Kiadás játékot választhatsz - és így tovább.

Az akció csak a készlet erejéig tart, úgyhogy siess!

UPDATE!

Sajnálattal vegyes örömmel közöljük Veletek, hogy a tegnap meghirdetett ünnepi GameStar-kiárusítás, a nem várt óriási érdeklődés hatására, a megcsappant készletek miatt CSAK a mai napon (december 3.), a holnapi játékszállítmány megérkezéséig átmenetileg szünetel.

Sajnos néhány, magazinjaiért és választott játékáért hozzánk befáradt megrendelőnek ma már nem tudtuk odaadni kiválasztottját, akik így kénytelen voltak üres kézzel hazatérni. Tőlük ezúton is elnézést kérünk! A következő játékszállítmány holnap (december 4.) érkezik, és reggel 10 órától terjesztésünk újra készséggel áll rendelkezésetekre.

Ugyanakkor utazás előtt mindenképp érdemes a magazinok mellé választott játék elérhetőségéről előzetesen felhívni minket a (1) 577-4301-es telefonszámon, hogy biztosan senki ne induljon el potyára. Még egyszer elnézést kérünk azoktól, akiknek ma nem tudtuk odaadni játékát! Holnap reggel 10 órától azonban már minden eddig rendelést leadott átveheti Mass Effect, F.E.A.R. 2 vagy Race Driver: GRID játékát, korábbi magazinjaival együtt.

UPDATE 2!

Ahogy egyik kedves kommentelőnk volt szíves belinkelni, itt tudjátok megnézni a korábbi GameStar teljes játékokat. Így talán könnyebb lesz kiválasztani, hogy melyik GameStar lapszámokat szeretnétek megrendelni. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)