Hirdetés

Dobozos verzió nélkül érkezik a Windows 8?

|

A Windows Weekly podcast házigazdái azt pletykálják, hogy a Windows 8-ból nem lesz dobozos változat. Így már mindjárt más a leányzó fekvése!

Hirdetés

Olyan pletykával álltak elő a Windows Weekly-nél, ami alapjában véve változtathatja meg a felhasználók a Microsoft operációs rendszeréhez való hozzáállását.

Paul Thurrott és Mary Jo Foley, a Windows Weekly podcast házigazdái azt állítják, hogy biztos forrásból értesültek a Windows 8 operációs rendszer dobozos változatának elhagyásáról. Hogy a Microsoft mit szólt ehhez és milyen módon juthatunk majd hozzá a soron következő operációs rendszerhez, az kiderül a PC World cikkéből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)