Hirdetés

Doctor Who: Legacy - már jön is az új DW játék

|

Törölték ugyan a Doctor Who: The Eternity Clock projektet, de a BBC bejelentett egy másik Doctor Who játékot, ami ráadásul ingyenes lesz.

Hirdetés

Hatalmas esemény lesz a hónapban, amire a Doctor Who rajongók bizonyára már régóta készülnek. A sorozat idén lesz 50 (igen, ÖTVEN) éves, és a BBC az ünneplés részeként kiad egy játékot is.

A Doctor Who: Legacyról egyelőre nagyon keveset kaptunk, a bejelentést Twitteren ejtették meg, és pusztán a fenti képet csatolták hozzá. Annyit azért sikerült kideríteni, hogy a játék iOS-re és androidra fog megjelenni, a Tiny Rebel Studios és a Seed Studios fejleszti, de még a megjelenési dátum sem ismert. Az Asylum of the Daleks felirat arra is utalhat, hogy a játék több epizódra lesz osztva, de jelölheti szimplán a képen látható területet is. Ahogy többet osztanak meg velünk, azonnal közöljük. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)