Hirdetés

Doku's Survival Mod: Lehetetlen Left 4 Dead missziók

|

Legnehezebb fokozaton is könnyed séta a Left 4 Dead? A Doku’s Survival Mod gondoskodik a teljesíthetetlen küldetésekről!

Hirdetés

Tölthető a Doku's Survival névre keresztelt Left 4 Dead modifikáció, melyet főként azon játékosok figyelmébe ajánlanánk, akik számára az expert fokozat sem jelent különösebb kihívást, valamint szeretnének vért izzadva, órákon keresztül átgyurmázott pályákon és fegyverekkel zombikat semlegesíteni. A Doku's Survival alapvetően semmi mással nem kecsegtet, mint megváltoztatott beállításokkal és kinézetekkel, készítője szerint telepítésével szinte lehetetlen végigvergődni az alapjátékhoz csomagolt pályákon. Miért? Lássuk csak: a zombik kizárólag fejlövéstől döglenek, közelharcban kevesebbet sebzünk, nincsenek mellettünk a számítógép által vezérelt karakterek, lassabban közlekedünk, több élőhalott található a pályákon és gyakrabban rohamoznak, nincsen muzsika (a rohamokra így nem tudunk rákészülni), szinte minden pályát megpiszkáltak, nem találhatunk egészségügyi csomagot és töltényeket a védelmi zónákban, valamint nem használhatjuk elemlámpánkat. Ezenkívül eltüntették a speciális zombikat (helyettük minden fejezet végén brutálisra feltápolt Tank kapott helyet) és babráltak a fegyverekkel (lézer, hangok, szórás, kisebb tölténytár stb). Akit érdekel a Doku's Survival és szeretné bizonyítani rátermettségét szivattyúzza le, de előtte tekintse meg a következő videót felkészülés céljából.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)