Hirdetés

Dolgoznak a Halo Wars frissítésén

|

Hozzáláttak a Halo Wars frissítéseinek munkálataihoz a bezárt Ensemble Studios alkalmazottjaiból verbuválódott Robot Entertainment fejlesztői.

Hirdetés

Tájékoztatójuk szerint javítócsomagjuk tartalmában helyet szorítanak a több mint egymilliósra duzzadt Halo Wars rajongók egyik régóta áhítozott játékelemének.

Összességében játékosaik visszajelzései alapján állították össze frissítésüket, azonban néhány részlet kivételével pontosan nem lehet tudni, hogy milyen változtatásokat eszközölnek a Halo Wars játékmenetében. Annyit már biztosan tudunk, hogy orvosolják a többjátékos mód esetén fellépő hibákat és a meccsszervező rendszer gyengeségeit, valamint visszavesznek a Prophet of Regret egységek gyorsaságából, ezzel kisegítve a kivédhetetlen lerohanás miatt aggódó játékosokat.

Ezenkívül a Flaming Warthog és a Honor Guard Wraith elérhető lesz multiplayer módozatban is. Hamarosan újabb hírekkel jelentkeznek a Robot Entertainment illetékesei, akkor talán megtudjuk Halo Wars frissítésük megjelenési dátumát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)