Hirdetés

Dolgoznak a Homeworld harmadik részén?

|

A tavaly földkörüli pályára állt Homeworld 3 pletykák beigazolódni látszanak, gyanúsak a Relic alkalmazottjai.

Hirdetés

Az Eurogamer stábja meglátogatta a Relic Entertainment főhadiszállását Kanadában és keresztkérdésekkel bombázták a felkészült fejlesztőket. Mint említettük a szóbeszédek tavaly keltek szárnyra miután a THQ kezeiben lévő fejlesztőstúdió megszerezte a széria jogait korábbi tulajdonosától (Vivendi). A fejlesztőket megpróbálták sarokba szorítani, azonban egy-két elejtett gyanús mondaton kívül megdönthetetlennek bizonyuló dokumentumokra nem tudtak lecsapni. A Dawn of War II vezető grafikusa például kijelentette, hogy nagyon szívesen mutogatnának friss Homeworld részleteket. Harmadik epizódra vonatkozó kérdésekkel bombázták a Company of Heroes: Tales of Valor dizájnerét is, Chris Degnan-tól megérdeklődték, hogyan fest a Homeworld 3. Persze konkrét információkkal nem szolgált, de elejtette, hogy zárt ajtók mögött, biztonságos helyen taárolják. Ez még nem minden, Tarrnie Williams menedzser elmondása szerint három vagy négy terméken dolgoznak, mindössze attól függ a stúdióban rotyogó produktumok száma, hogy régi vagy új rendszer szerint matekozunk. Nem részletezte mondókáját és érdekes számítási módszerét.

homew2.jpg


 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)