Hirdetés

Dominions 3: The Awakening - Hamuból támadás

|

Bár elvileg két évvel ezelőtt már bejelentették a Dominions 3-at, a jelek szerint valami hiba csúszhatott a gépezetbe. Akkor úgy volt, hogy 2005 végére megjelenik a játék, ami ugyebár elmaradt. A Shrapnel Games azonban újfent bejelentette, hogy a projekt él, és Dominions 3: The Awakening címen júniusra el is készül - ráadásul már most előrendelhető. A játék három különböző korban összesen ötven nemzetet tartalmaz, amelyek közül néhány teljesen új, a többivel viszont már találkozhattunk a korábbi részekben. Akár 21-en is összemérhetjük erőnket egy-egy játszmában, de a játékosok egy részét mesterséges intelligencia is pótolhatja. Az első képeket itt találjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)