Hirdetés

Spike VGX - februárban érkezik az új Donkey Kong

|

A VGX 2013-on bejelentették kedvenc gorillánk legújabb Wii U-s kalandjának megjelenési dátumát.

Hirdetés

A DKC: Tropical Freeze-ben Donkey Kong Islandet ezúttal fagyos lények, a Shomadok ostromolják meg, akik leginkább furcsa vikingekre emlékeztetnek. Kongnak és barátainak újra meg kell védeniük otthonukat. Annyira sok meglepetés azért nincs.

A Tropical Freeze-ben segít majd nekünk Dixie Kong, továbbá Cranky Kong is játszható karakter lesz, ezért adott a kooperatív mód lehetősége is. A Wii U-n természetesen továbbra itt is lehet a kontroller kijelzőjén való játékra, úgyhogy a meccset sem kell majd átkapcsolni, amíg a gyerek döngeti a hordókat. Emitt a trailer.

A DKC: Tropical Freeze tehát 2014. február 21-én indul hódító útjára a Wii U-n, egyelőre csak Észak Amerikában. Meglátjuk majd mi sül ki belőle. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)