Hirdetés

Don't Starve: Shipwrecked - hamarosan hajótöröttként próbálhatunk túlélni

|

Újabb emberpróbáló kalandok várnak a Don't Starve lelkes túlélőire, hiszen nemsokára megjelenik az új kiegészítő, a beszédes nevű Shipwrecked.

Hirdetés

Ha egyedül, társaságban és óriások között már unalmas a túlélésért folyó küzdelem, vagy csak valaki ennél is többre vágyik, akkor érdemes figyelni a horizontot, hiszen hamarosan felbukkan rajta a Don't Starve új kiegészítője, a Shipwrecked. 

A Klei Entertainment bejelentette, hogy a Don't Starve: Shipwrecked december elsején válik elérhetővé az Early Access keretében, és új szezonokat, új teremtményeket, új közösségeket hoz magával, valamints "számos más izgalmas lehetőséget nyújt ahhoz, hogy fűbe harapjunk". A történet szerint főhősünk, Wilson hajótörést szenved és egy trópusi szigetcsoporton reked, ahol - minő meglepő - meg kell küzdenie a túlélésért. 

A Shipwreckedhez nem szükséges a Reign of Giants megléte, vele vagy nélküle is játszható, viszont egyjátékos élmény lesz, így a Don't Starve Together ezúttal nem számít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)