Hirdetés

Don't Starve Together - jövő héttől bárki együtt éhezhet

|

Jelenleg csak keveseknek adatik meg, hogy kipróbálják a többjátékos Don't Starve-ot, de ez a jövő héten változni fog. Készítsétek az aprót.

Hirdetés

Ha még nem intéztétek el a karácsonyi bevásárlást, és van időtök meggondolni, hogy a tesó ajándékára félretett pénzt inkább játékra költsétek, akkor legyen ez a játék a Don't Starve Together.

Ezzel ugyanis mindenki jól jár. A december 15-től a Steam Early Access-ben is elérhető játék Frontier Pack kiadása ugyanis egy kódot tartalmaz a Don't Starve-hoz és kettőt a Don't Starve Togetherhöz, és mindössze 20 dollárnak megfelelő összegbe kerül. Akinek az alapjáték megvan, az 5 dollárért/euróért upgrade-elhet. 

Az Early Accessre költözés oka egyébként az, hogy már most túl sok az érdeklődő, és a Klei Entertainment nem bírta olyan tempóban szórni a bétakulcsokat, ahogy a kérések érkeztek. „A Beta jelentkezés során rá kellett jönnünk, hogy sokan nagyon be szeretnének jutni a bétába, és miközben napi szinten többszáz kulcsot osztottunk, világossá vált számunkra, hogy ki kell nyitnunk a szelepet. Pláne miután az emberek elkezdtek innen-onnan kulcsokat venni, változó sikerrel. Most itt a Frontier Pack, egy tiszta, hivatalos hozzáférési lehetőség.” 

Ti próbáltátok már, vagy ki fogjátok próbálni? Hány órát öltetek az alapjátékba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)