Hirdetés

A Life is Strange készítőivel társul a Bandai Namco

|

A Life is Strange fejlesztőcsapata japán egyik legnagyobb kiadójával áll össze, hogy közösen dolgozzanak ki egy teljesen új IP-t.

Hirdetés

Habár a Dontnod Entertainment korábban a Remember Me miatt lett ismert, végül a Life is Strange című zseniális interaktív kaland lett az, amivel befutottak, így valószínűleg már sokkal többen azonosítják velük ezt a műfajt, mint bármely másikat.

A Bandai Namco is valószínűleg ezért gondolt rájuk, amikor eldöntötte, hogy egy új, történetközpontú kalandjátékot szeretne fejleszteni, ugyanis a napokban a kiadóvállalat bejelentette, hogy társultak a Dontnod tehetséges csapatával, hogy közösen egy teljesen új címen dolgozzanak, mint két jó barát. Vagy legalábbis kolléga.

A kiadó elmondása alapján a tavaly óta készülő játék egy kitalált amerikai városban játszaódik, ahol a játékosoknak "igen sokat kell majd nyomoznia". Ennél többet sajnos nem árultak el és elképzelhető, hogy egy darabig még nem is fognak, mert ugye a Dontnodnak azért most eléggé tele van a keze a Vampyr és a Life is Strange 2 fejlesztésével.

Ti milyen játékra számítotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)