Hirdetés

Life is Strange gépigény - végre valami kellemes

|

Egy új fejlesztői naplóval és egy kifejezetten kellemes gépigénnyel is meglepett minket a Life is Strange fejlesztőcsapata.

Hirdetés

Eddig csak érdeklődéssel figyelhettük a Remember Me fejlesztőinek műhelyében készülgető Life is Strange című epizódikus kalandjátékot, most viszont a csapat fejlesztői naplójának hála egy kicsit jobban elmélyedhetünk a játék világában.

Az első videó egy három fejezetes videósorozat nyitó epizódja, melyet a párizsi stúdióban forgattak le a srácok. Első körben a játék eredetéről lesz szó, valamint egy kicsit többet megtudhatunk a szereplőkről és a történet főbb témáiról is, szóval érdemes megnézni (kivéve akkor, ha inkább szeretnétek ezeket a dolgokat is meghagyni meglepetésnek).

Emellett a játék PC-s verziójának hardverigényére is fény derült és meglepően barátságos. Sőt, akár odáig is elmehetnénk, hogy aki a fenti videót le tudja játszani anélkül, hogy kigyulladna a processzor, annak nagy valószínűséggel ez a játék is el fog indulni a konfigurációján.

Life is Strange minimum gépigény:

- Operációs rendszer: Windows Vista
- Processzor: Dual Core 2.0GHz vagy ennek megfelelő
- Memória: 2 GB RAM
- Videókártya: ATI vagy NVidia kártya és 512 MB RAM (az Intel HD Graphics kártyákat pedig ne erőltessük)
- DirectX: Version 9.0
- 3 GB szabad lemezterület

Life is Strange ajánlott gépigény:

- Operációs rendszer: Windows 7
- Processzor: Dual Core 3.0GHz vagy ennek megfelelő
- Memória: 2 GB RAM
- Videókártya: ATI vagy NVidia kártya és 1024 MB RAM (NVIDIA GeForce GTX 260 vagy ATI HD 4890)
- DirectX: Version 9.0
- 3 GB szabad lemezterület

A Life is Strange megjelenés január 30.-án várható, amikor is a játék első epizódja megjelenik PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)