Hirdetés

Titokzatos új projekten dolgozik a Remember Me csapata

|

A Remember Me fejlesztői, a Dontnod Entertainment egy másik játékon is dolgozik az idén bejelentett Life is Strange mellett.

Hirdetés

Hiába voltak kiemelkedően jó megoldások a Remember Me-ben, a játékosokat igencsak megosztotta a Dontnod Entertainment alkotása, és ezért sajnos nem is volt olyan sikeres. A csapat aztán megrázta magát, majd bejelentett egy ígéretes játékot, a Life is Strange-t.

Bár úgy tűnhet, hogy a Life is Strange a Dontnod Entertainment minden erőforrását lefoglalja, egy új álláshirdetés mást sugall: a fejlesztők egy eddig titokban tartott, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra szánt szerepjátékhoz vagy akció-szerepjátékhoz keresnek tapasztalt munkaerőt, pontosabban egy tehetséges játék/pálya dizájnert. A felhívás szerint kifejezetten konzolos címről van szó és nem a Life is Strange-en dolgozó brigád bővül.

Ti mit látnátok tőlük szívesen? Nektek tetszett a Remember Me?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)