Hirdetés

Több új játékon is dolgoznak a Vampyr fejlesztői

|

A Life is Strange 2 és a Vampyr után sem lassít a stúdió, sőt!

Hirdetés

A Dontnod több kiadóval is együttműködik: a Focus Home Interactive támogatásával a Vampyr valósulhatott meg, az epizodikus Life is Strange 2 a Square Enix segítségével készül, a Twin Mirrornak pedig a Bandai Namco a mecénása. De vajon az új, még be nem jelentett címeiket ki finanszírozza?

Hirdetés

A legújabb információk szerint ugyanis a csapat három titokzatos játékon is dolgozik, amelyek várhatóan 2020 és 2022 között jelenhetnek meg. Noha a  csapat pénzügyi jelentésében nem szerepelnek konkrétumok az említett címeket illetően, az egyik projekt a spekulációk szerint a Vampyr 2 lehet, mivel az első résszel kapcsolatban kihangsúlyozták a készítők, hogy hatalmas siker lett. 

A stúdió bevételei egyébként 5 százalékkal nőttek a tavalyihoz képest és minden bizonnyal a következő időszakokban sem lesz gondjuk, ugyanis folytatódik a Life is Strange 2, 2019-ben pedig debütál a szintén fejezetekre osztott Twin Mirror. Szerintetek mi lehet az a három titkos játék, amit a Dontnod készít?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)