Hirdetés

PSX 2017 - hihetetlenül aranyos lesz a Donut County

|

Nagyon szeretjük és értékeljük a fantáziadús indie játékokat, a Donut County pedig kedves állatokról és különleges fejtörőkről szól, szóval telitalálat.

Hirdetés

Nem hittük volna, hogy a PlayStation Experience 2017 egyik leginkább szívünkhöz szóló momentuma pont egy kis indie játék lesz, de a Donut County remek szórakozást fog nyújtani. 

Hirdetés

Nem is az a különlegessége, hogy felbukkannak benne cuki állatok (bár ez is hozzájárul), hanem hogy a játékos egy lyukat irányít a földön, amellyel minél több tárgyat kell elnyelnie. Minél többet sikerül, annál nagyobbá válik és így tovább. Persze a koncepció nem áll meg ennyiben, hiszen ahogy az alábbi trailerben is látható, a beszippantott tárgyak tulajdonságát is fel tudja venni, szóval bőven lesz lehetőség fejtörőket megoldani. Kicsit olyan ez, mint a Katamari Damacy. Valamikor 2018-ban mi is megtapasztalhatjuk majd PC-n, PlayStation 4-en és iOS-en. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)