Hirdetés

Doom - így készült a pálya 100 000 Revenanttal

|

Egy srác elhatározta, hogy a Doom pályaszerkesztőjében megépíti a legpokolibb pályát, amit valaha láttunk. Majdnem sikerült is neki.

Hirdetés

A Doom SnapMap névre keresztelt pályaszerkesztőjében elképesztő dolgokat lehet alkotni, nem csoda, hogy a rajongók már egy MOBA játékmódot is összehoztak. 

Ez a srác azt vette a fejébe, hogy teleszór egy szobát 100 000 Revenanttal, aztán bedobja a játékost, és kezdődhet az ámokfutás. Persze mint minden pályszerkesztőnek, a Snap Mapnek is vannak korlátai, amikkel nem számolt, így végül kicsit át kellett terveznie a pályát.

Kiderült, hogy a legnagyobb pályára sem lehet bezsúfolni ennyi démont. Aztán hol a szoba volt túl sok, hol a démon, úgyhogy végül be kellett érnie egy kicsit szerényebb megoldással.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)