Hirdetés

Doom 3-on és túl

|

Zajlik a QuakeCon 2004 is, ami ugyebár az id Software jeles rendezvénye. Óriási felhajtás övezi, de tulajdonképp csak azoknak jó, akik személyesen is ott lehetnek. Új infók nem nagyon szivárognak ki a csapat jövőbeli terveivel kapcsolatban, pedig az lenne az igazán izgi. De azért mindig csorog valami... Mármint... szóval az a helyzet, hogy elkapták Todd Hollenshead-et és megpróbálták a lehetőségekhez mérten kifaggatni. Annyit sikerült kihúzni belőle, hogy az új projektjük teljesen más koncepcióra fog épülni, de a fejlesztési idő mégis rövidebb lesz, mivel a technológiai háttér már adott. Ezt eddig is tudtuk. Elsősorban PC-re dolgoznak, de tanulmányozzák az újgenerációs konzolpalántákat is. Elárulta, hogy még mindig keresnek külső cégeket, akik hajlandók lennének a Return to Castle Wolfenstein 2-t Doom III engine-re építve elkészíteni. A Quake IV-ről semmi újat nem mondott, ám elhintett valami olyasmit, hogy még legalább egy játék készül az új engine-nel, amit többen fel is ismertek már... A HomeLAN-nek köszönhetően pedig megérkezett a rendezvényen a gépükkel feltűnést kelteni vágyó egyének legújabb elemei. Biztos egész évben erre gyúrnak, hogy aztán ne lógjanak ki a sorból :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)