Hirdetés

DOOM - ezekkel a fegyverekkel zúzhatunk az alfában

|

A zárt DOOM alfateszt a hétvégén indul, de már idő előtt kiszivárogtak a játék halálosztó fegyverei. Nézzétek meg mind a nyolcat!

Hirdetés

Ugyan ma még nem indult el a DOOM alfája, már a hétvégi zárt móka előtt kikerült pár kép, mely a játék 8 félelmetes fegyverét mutatja be.

Egyelőre a Bethesda még nem fűzött hivatalos kommentárt az esethez, így nem tudjuk, hogy véletlen vagy szándékos szivárogtatásról van-e szó. Az mindenesetre biztos, hogy van nyolc képünk, ezek pedig az alfateszt alatt is kipróbálható halálos fegyverarzenált prezentálják. Nézzétek meg őket gyorsan, ilyen flintákkal élmény lesz irtani a pokoli hordákat.

A DOOM alfatesztjére azok jelentkezhettek, akik 2014. május 26. előtt előrendelték vagy megvásárolták a Wolfenstein: The New Ordert. Ha köztük vagytok, mindenképp írjátok majd meg, hogy tetszik a játék.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)