Hirdetés

Túl durva a DOOM 4? A Bethesdát ez nem érdekli

|

A DOOM-ot túlzott brutalitással vádolni kicsit olyan, mintha egy pornóba azért kötne bele az embert, mert túl sok benne a szex. És ez így is van jól.

Hirdetés

Vannak játékok, amik egyszerűen nem valók mindenkinek. Ha valaki nem bírja, hogy térdig démonvérben gázolva kell lebattyognia a pokol legmélyebb bugyraiba, az valószínűleg nem tudja önfeledten átadni magát a DOOM 4-nek. De van olyan, hogy túl sok agresszió?

Nyilvánvalóan nagyon fontos a világ és a megvalósítás, ezért kapott akkora sajtóvisszhangot a Hatred, és ezért teljesen okés, hogy a DOOM 4-ben kitéped egy szörny karját és feldugod a... A Polygon az E3 után készített interjút Pete Hines-szal, a Bethesda marketinges vezetőjével, ahol megkérdezték, mit szólnak a Bethesdánál ahhoz, hogy egyesek szerint túl durva lett az új DOOM. Hines válasza 16 perctől látható.

Bár csak az utolsó pillanatot sikerült elcsípni, a srácokból kitörő röhögésből kiderül, hogy Hines egy egyszerű vállrándítással intézte el a dolgot. Nyilvánvalóan az autentikus DOOM érzés megteremtéséhez szükség van a brutalitásra, de nem húzták túl a dolgot csak azért, hogy ezzel növeljék az eladásokat.

Nektek hogy tetszik az új DOOM? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)