Hirdetés

Doom - ütős trailer mutatja be a 6.66-os frissítést

|

A legújabb Doom update nem csak a multiplayer DLC-ket tette ingyenessé, hanem kulcsfontosságú változásokat is hozott a többjátékos módba.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a Doom következő frissítésével ingyenessé válnak a játék multiplayer DLC-i. A Bethesda Softworks azonban nem csak a jótékonykodásra ügyelt, mikor kiadta a szépen csengő számozású, 6.66-os update-et.

Hirdetés

A frissítésnek köszönhetően ugyanis megváltozott a multiplayer jutalmazás, alapvetően átálltak egy teljesítményalapú rendszerre és megváltoztatták azt, hogyan juthatunk hozzá új fegyverekhez, démonokhoz és egyéb jóságokhoz. Véletlenszerűen feloldható tárgyak helyett mostantól kezdve minden áhított loot automatikus elérhetővé válik, ha eljutunk egy bizonyos szintig, vagy teljesítünk egy specifikus próbatételt. Ezzel egy időben minden játékos multiplayer szintje visszaállt nullára, vagyis tiszta lappal indul az egész bagázs. 

Minderről megnézhettek egy informatív előzetest is.

A Doom mától kezdve egészen augusztus 30-ig ingyenesen kipróbálható PlayStation 4-en (PC-n és Xbox One-on egy hete volt próbaidőszak), így bárki szabadon megnézheti, érdemes-e beruháznia a játékra, amihez most minden multis bővítmény ingyen jár. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)