Hirdetés

Egész meglepő lett a Doom 64 gépigénye

|

A Doom 64 egy tisztességes PC-s átiratot kap, ami a megfelelő hardveren akár 1000-ig is kipörgetheti az FPS mérőt.

Hirdetés

A Doom 64 PC-s átiratát a Nightdive Studios intézi, ami bizonyította már, hogy ügyesen bánik a klasszikusokkal. Az eredetileg Midway által fejlesztett lövölde nem csak beköszön a Steamre, de új tartalmat is hoz magával, amit mind a klasszikus széria, mind az új sorozat rajongói értékelni fognak.  A gépigényt már nem biztos.

Hirdetés

Nyilván aki a Doom Eternalra vár, annak nem lesz problémája a játék futtatásával. Annak a gépigényéhez képest a Doom 64-é szinte nevetséges, de azért messze vagyunk az 1997-es gépek hardvertechnológiáitól.

Doom 64 gépigény

Doom 64 minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-750
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon R7 240 vagy Intel HD 530

Doom 64 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows  10
Processzor:  Intel Core i5-2400 vagy AMD Phenom II X6 1075T 3.0 GHz
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 780 vagy AMD Radeon R9 290X

A játék simán ki fog pörgetni 120 képkockát másodpercenként, de akár 1000-re is felugorhat a mérő, már ha valakinek arra szüksége van. A Doom 64 nem csak egy csicsás átirat lesz, de egy új küldetéssort is hoz maga után. Az eredeti sztori végeztével kiderül, hogy a Mother Demonnak van egy húga, aki nem kifejezetten örül a pusztításnak, amit véghezvittünk a pokolban. Egy laza mozdulattal kivág bennünket, nekünk pedig vissza kell majd küzdenünk magunkat, hogy bosszút állhassunk a hugicán. A vezető fejlesztő, James Haley szerint az extra sztoriban rejlő lore-t mind a klasszikus, mind a modern sorozat rajongói értékelni fogják.

Hogy ez tényleg így lesz-e, az a március 20-án esedékes megjelenés után fog kiderülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)