Hirdetés

Doom a GameStarban, Need for Speed gépigény és The Division béta - mi történt a héten?

|

Doom címlappal és Remember Me játékkal jött az új GameStar, megtudtuk a Need for Speed gépigényt, és nyílt bétában próbálhatta ki mindenki a The Divisiont. Jó volt ez a hét is.

Hirdetés

Miután tegnap egyhuzamban négy órát vesztettünk el a The Division bétájában HP-val és EndreMannal, ma szerencsére meg tudtuk állni, hogy ne menjünk vissza New Yorkba tisztogatni a tisztogatók között, felkelni a felkelők között. Nem lesz ez rossz, csak ne legyen belőle a következő Destiny, amire az elején nagyon rápörgünk, aztán egy hónap múlva félretesszük. Most viszont még így a nap és a hét végén csak visszanéznék, úgyhogy röviden össze is foglalom, mi történt a héten, mert megint van miről beszélnünk.

Ne félj az újtól

Megjelent a legújabb GameStar, melynek címlapján egy hatalmas szörnyeteg vicsorog, de ne féljetek, nem támad. Igazából szeretetre vágyik, úgyhogy vegyétek magatokhoz bátran, a belsejét érdekes cikkekkel töltöttük meg, plusz jár hozzá egy Remember Me teljes játék kód is, meg sok minden más. A játék egyébként engem anno nagyon elkapott, a hiányosságokat meg majd a második részre pótolják. Már ha a Dontnod nem tér át teljesen a Life is Strange-re meg a Vampyrre. Aki szeretné tudni, mi az újsághoz kapcsolódó feladat, görgessen a cikk utolsó mondatához. 

Itt egy béta, ott egy béta

Hétfőn ért véget a Hitman PS4-es zárt bétája, amiről videót is csináltunk, cikket is írtunk, nézzétek és olvassátok tetszőleges sorrendben. Péntektől viszont a PC-sek kaphatnak ízelítőt az ifjú 47-es kalandjaiból, akik akár 4K-ban is élvezhetik a játékot, és egyáltalán nem néz ki rosszul. Egyébként jön a Hitman GO Definitive Edition PS4-re és PS Vitára, és bár alapvetően túlzásnak tűnhet egy mobilos játékot asztali konzolra portolni, érdemes ezen inkább nem sokáig töprengeni. 

A másik eheti béta a bevezetőben már említett The Division nyílt béta, ami Xbox One-on csütörtöktől, PC-n és PS4-en pedig péntektől fut, és a zárthoz képest annyi a számottevő különbség, hogy eggyel több sztori küldetést lehet megcsinálni, és bekerültek a cleanerek mint ellenfelek.. A szerverek mostanra szerencsére már rendbejöttek, és ugyan hosszabbításról egyelőre még nem szólt a Ubisoft, nem kizárt, hogy megint ad még egy nap szórakozást. A PlayON-nak hála egyébként meg lehet nyerni a teljes játékot is, részletek itt.

Bunyó neonfényben

Megjelent a Street Fighter V, amit egyébként a pénteki GameNighton is ki lehetett próbálni, és szerencsére nagy sikere volt annak ellenére is, hogy hazánkban nem olyan népszerű a franchise. Aki megvette és igazán jó akar lenni benne, ezt a cikket nézze meg, aki nem tud a PC-s és PS4-es változat közül választani, ezt, aki a karakterekkel ismerkedne, ezt, aki a tesztekre kíváncsi, ezt, aki fenékre csapást szeretne látni, ezt, aki meg kíváncsi, milyen platformokra jön még tavasszal, ezt. A szerverek egyébként már rendesen üzemelnek, úgyhogy lehet menni online elveretni magunkat.

Mint a gép

Két játék gépigényét tudtuk meg ezúttal: az egyik a Need for Speedé volt, a másik pedig a World of Warcraft: Legioné. Utóbbitól nyilván nem estünk hanyatt, és azért a mostani szokások ismeretében az előbbi sem volt olyan meredek. Külön öröm, hogy a Need for Speed támogatja a kormányokat (a Rivals nem támogatta, ne is menjünk bele).

Valamint

És ami még a héten történt: A Forza sorozat PC-re jöhet, önállóan játszható a Call of Duty: Black Ops 3 multiplayer módja, a Fallout 4 DLC-it bejelentették, a Season Pass árát pedig emelték, jöhet a Sniper Elite 4, megtudtuk a HTC Vive árát, véresebb lesz a Wolverine 3, a BioWare új MMO-t készít, jön az új ZX Spectrum, érkezik a WWE 2K16 PC-re, pletykálnak a Gold előfizetőknek márciusban járó ingyenes játékokról, megjelent a Rocket League Xbox One-ra, Magyarországon is vetítik a Hardcore Henry-t a mozikban, és megjelent a magyar szinkron a Netflixen.

Jövő héten gyertek korcsolyázni a Mozdulj Gamer mozgalom rendezvényére, és csináljatok kőkorszaki fegyvert Far Cry Primal játékunkban. A legfontosabb pedig nem más, mint hogy "Vegyetek GameStart!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)