Hirdetés

Doom alfa teszt - már mennek a meghívók

|

Ha jelentkeztél a hétvégi tesztelésre, akkor megvan az esélye annak, hogy a meghívó már a postaládádban lapul, és észre sem vetted. Hogy tehetted ezt?

Hirdetés

Múlt héten megkezdődött a jelentkezés a Doom első alfa tesztjére. Erre azok regisztrálhattak, akik megvásárolták a Wolfenstein: The New Order bármelyik változatát. Ezen a hétvégén lesz az első alkalom, és ha bekerültél a szerencsések közé, akkor már lehet, hogy meg is kaptad a meghívót.

Mivelhogy egy alfáról van szó túl sok tartalmat nem lehet kipróbálni, de amit igen, az nagyon lazának ígérkezik. A Heatwave térképen nyílik lehetőség 6 fős csapatokban harcolni olyan flinták segítségével, mint a Power Weapon Gauss Cannon. Persze a klasszikusokkal is lehet majd lövöldözni: Super Shotgun, Repeater, Rocket Launcher, Static Cannon, Plasma Rifle, Frag Grenades Personal Teleporters mind kipróbálhatóak lesznek.

A Bethesda bejelentette, hogy a Wolfenstein: The New Order tulajdonosai a későbbiekben induló bétára is meghívást kapnak majd. Jöhet a mailbox F5 billentyűvel történő erőszakolása. Csak óvatosan, a billentyűzetre még szükség lehet a hétvégén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)