Hirdetés

Doom alpha - hamarosan indul

|

A Bethesda bejelentette, hogy nem csak DOOM béta lesz, hanem egy alfatesztet is lebonyolít, amibe a bétakulcsok tulajai kapnak meghívást.

Hirdetés

A Wolfenstein: The New Order előrendelői bizonyára emlékeznek még arra, hogy a Bethesda DOOM béta-részvételt ígért nekik, és ígéretét be is tartja – viszont nem kell a bétáig várni, hogy kipróbálhassák a játékot.

„Hónapokon belül” indul a DOOM multiplayer alfa – amit egyébként a QuakeCon 2015 résztvevői a helyszínen kipróbálhatnak –, viszont kicsivel később (a Bethesda esetében a „kicsivel” elég tágan értelmezhető) azok közül, akik előrendelték a New Ordert, néhányan meghívást kapnak, és saját otthonukban játszhatnak a játékkal mind PC-n, mind PS4-en és Xbox One-on.

Ehhez annyit kell tenni, hogy a dobozban található kódot beváltják a megfelelő aloldalon, viszont aki digitálisan vásárolta meg a játékot, annak nincs további teendője. Aki valamiért nem kap meghívót, ne csüggedjen, a jövő évi bétában garantáltan részt vehet. Ahogy konkrét dátumunk van, továbbadjuk az infót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)