Hirdetés

DOOM beta - csak next-genen

|

Még ha a játék Xbox 360-as vagy PlayStation 3-as változatát vásároljátok is meg, akkor is a Doom valamely next-gen változatához kaptok kódot.

Hirdetés

A Wolfenstein: The New Order előrendeléséhez DOOM béta hozzáférés jár, ezt bizonyára már tudtátok, és az sem érhet titeket meglepetésként, hogy a játék, amiről egyelőre még semmit nem tudunk, nagy valószínűséggel nem jön előző generációs platformokra.

Béta legalábbis biztos nem lesz Xbox 360-on és PlayStation 3-on. Akik PS3-ra rendelik elő a Wolfenstein: The New Ordert, a PS4-es változathoz, akik pedig Xbox 360-ra, azok az Xbox One-oshoz kapnak kulcsot. A PC-sek természetesen PC-hez, itt nem nagyon van alternatíva. A kódok a játékok dobozaiban lesznek majd megtalálhatóak, és akik a digitális változatot kérik, azok sem maradnak ki, bár a Bethesda egyelőre még tárgyal a Valve-vel, a Sonyval és a Microsofttal ezzel kapcsolatban. Egyébként csak és kizárólag úgy juthattok be a bétába, ha előrendelitek az új Wolfensteint, nem lesz kódosztás vagy más alternatív mód. Jeleleg legalábbis ez az álláspont, de a Dishonored 2-vel kapcsolatban hallottunk valami kapcsolódót.

A Wolfenstein: The New Order május 20-án jelenik meg világszerte.

Címkék: #doom #beta
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)