Hirdetés

DOOM béta - EndreMan és Paca megjárták a poklot

|

A kedves kollégák belenéztek a DOOM béta verziójába, és ha már ott voltak, akkor meg is mutatták, hogy mennyire tudnak lőni (spoiler: nem tudnak).

Hirdetés

Még jelenleg is dübörög a DOOM nyílt bétatesztje, amiben bárki részt vehet. Természetesen ezt az alkalmat mi sem hagytuk ki, és ha már ott voltunk, akkor le is videóztuk, hogy mennyire lett izgalmas a multiplayer mód.

Paca és EndreMan PC-n és PlayStation 4-en is tesztelte a mókát, és egyelőre bejön nekik, amit leginkább az mutat, hogy egy percre sem bírjuk elrángatni őket a géptől. A pokol nem csak gyönyörű, és rengeteg véres kivégzést kínál, így azért el lehet ütni egy unalmas hétvégét. Ha éppen nem a bétát toljátok, akkor nézzétek meg, hogy mit alkottak a srácok, aztán kommentben írjátok meg, hogy nektek hogy tetszik az új DOOM.

Még több lövöldözésért, vérengzésért, és egyéb családbarát szórakozásért iratkozzatok fel YouTube csatornánkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)