Hirdetés

Doom - ilyen lesz a pályatervező

|

Remek videót tudunk mutatni nektek az új Doom SnapMap Editor nevű pályaszerkesztőjéről. Az arra fogékony kreatív elmék már most dörzsölhetik a tenyerüket.

Hirdetés

A jövőre tervezett Doom játék kapcsán a Bethesda tényleg egy remeknek ígérkező eszközt bocsájt a játékosok rendelkezésére, melynek segítségével közel bármilyen pályát megalkothatunk. Kis túlzással csak a képzeletünk szabhat határokat.

A SnapMap Editorral elkészített alkotásokat minden olyan platformunk kipróbálhatjuk, melyre maga a játék is megjelenik, tehát szabadon garázdálkodhatunk PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en is. A fejlesztők szerint a kezelés pofon egyszerű, a létrehozható tartalmak pedig rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Belemehetünk a legapróbb részletekbe is, a környezeti adottságok meghatározása mellet akár teljesen egyedi játékmódokat is össze lehet hozni. A közösség által kreált pályákat egy külön HUB-on át érhetjük majd el.

Lessétek meg a videót gyorsan, sok részlet kiderül belőle.

Nem kisebb szavakat használnak a fejlesztők, mintsem hogy a fő céljuk volt egy olyan lehetőséget elhozni, mellyel mindenki a maga saját Doomját hozhatja létre. Csak remélni tudjuk, hogy tényleg ennyire összetett tartalomszerkesztőt kapunk a SnapMap Editor személyében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)