Hirdetés

Doom - több mint egy órányi vérfürdőt mutatunk a kampányból

|

Még mindig várunk az új Doom egyjátékos módjának hivatalos előzetesére, de addig is bőven akad néznivaló, amíg befut a trailer.

Hirdetés

Tegnap megmutattuk nektek a Doom idejekorán kiszivárgott egyjátékos előzetesét, de ahogy azt sejteni lehetett, a Bethesda elég hamar le is lőtte a videót. Egyelőre még nem tették közzé a trailer hivatalos változatát, de azért így is akad bőven annyi gameplay felvétel, amivel ki fogjuk bírni az új előzetesig.

Egy igencsak hosszú és két rövidebb videót tudunk most nektek mutatni. Az első, több mint egy órás anyagban az id Software-től Marty Stratton és Hugo Martin kommentálja a látottakat. Elég sok információt elárulnak a kampányról, láthatjuk többek között, hogyan fest a térkép, megmutatták a fegyverek és a páncélzat fejlesztésének lehetőségeit, valamint a gyűjthető csecsebecsékből is láthattunk egy kis ízelítőt. A további két videó jóval rövidebb, ezekben azonban végig az akción van a hangsúly. Nézzétek meg mind a három felvételt!

Az új Doom május 13-án fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)