Hirdetés

DOOM - megjött az utolsó DLC, dupla XP-vel ünneplünk

|

Az utolsó prémium tartalmi csomag is megjelent, benne új térképekkel, tárgyakkal és egy fura új démonnal.

Hirdetés

A DOOM multiplayer részlegének rajongói biztosan örömtáncot járnak, mert lesz mivel szórakozniuk karácsonykor. Megjelent az utolsó DLC, ami a Bloodfall címet kapta, és rengeteg extrával tölti fel a darálót.

A csomag tartalmaz három új térképet, ezek az Empyrian, Boneyard, és az Outbreak neveet kapták. Az új pályákon majd ki is lehet próbálni az új, játékosok irányította szörnyet, a Spectre Pinkyt. Jött még ezeken kívül három új hack modul, és kozmetikai apróságok is érkeztek, mint például a Cultist Armor.

A DLC ezúttal is 15 euróba kerül az összes platformon. A megjelenés örömére dupla XP hétvégét is kapun, ami ma kezdődik és egészen december 19-ig tart. Ha lemaradtál a szinteződéssel, akkor itt az alkalom, hogy utolérd a többieket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)